Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.

2024. július 17. szerda

Kömlőd község

Kömlőd

Könyvtár

 

2853 Kömlőd, Szabadság u. 9.

Nyitva tartás: Hétfő-csütörtök: 16-19-ig

Könyvtárvezető: Kovács Mihályné

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A könyvtár jelenlegi állományában több mint hat és félezer kötet található. 2593 szépirodalmi mű várja az olvasókat, 2241 kötetes szakirodalommal rendelkezik, míg a gyerekek és fiatalok 1822 könyvet találnak a polcokon.

Igény esetén a könyvtárközi kölcsönzés is megoldható.

A 39/2013. (V. 31.) a Könyvtárellátási Szolgáltató Rendszer (KSZR) működéséről szóló EMMI rendelet értelmében a József Attila Megyei és Városi Könyvtár, valamint a település önkormányzata között létrejött megállapodás alapján, a József Attila Megyei és Városi Könyvtár gondoskodik a település lakosságának könyvtári szolgáltatásokkal történő ellátásáról a KSZR keretein belül. Ennek megvalósítására településenkénti lakosságarányú állami kiegészítő támogatás áll a Megyei Könyvtár rendelkezésére, melyből a települési könyvtár igényei szerint dokumentumokat, tárgyi –és dolgi eszközöket, valamint minimum évi négy, a könyvtárat és az olvasást népszerűsítő rendezvényt finanszíroz. 
A József Attila Megyei és Városi Könyvtár Megyei Ellátási és Módszertani Osztályának feladata a fenti és egyéb járulékos, illetve kiegészítő szolgáltatások koordinációja.

További információ a rendszer működéséről a megyei KSZR honlapon: http://www.kemkszr.hu/

Könyvtár neve: Kömlõd Községi Könyvtár
Könyvtár címe: 2853. Kömlõd Komáromi u. 16.
Könyvtár telefonszáma: +36 30/256-3568
Könyvtár email címe: 
Könyvtáros neve: Kovács Mihályné
Könyvtáros email címe: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nyitva tartás: Hétfő-csütörtök: 16-19-ig

Könyvtári szolgáltatások: kölcsönzés, helyben használat, tájékoztatás, internethasználat

Please publish modules in offcanvas position.