Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.

Farsangoltak az ovisok

Szinte egy tűt sem lehetett leejteni szombaton délután a kultúrházban, ahová - rendhagyó módon - a község kisbabáit is meghívták az óvoda farsangi rendezvényére, így babafarsanggal indult a program, melyen megilletődve álltak színpadra a legapróbbak.

Mindeközben a két csoport csöppségei izgatottan készülődtek, s bár a jelmezes bemutató nem versengés volt, nagy örömet okozott a hozzátartozóknak, ismerősöknek, akiket elsőként Senkár Béláné intézményvezető köszöntött.

Egymást követték a Csicseri és a Napsugár csoport maskarásai, melyek között megelevenedtek a mesék és gyermekfilmek emlékezetes alakjai is. A szülői szervezeten kívül – melynek tagjai a szervezésből is kivették részüket - az idén sok vállalkozó támogatta az eseményt, így rengeteg meglepetés, sütemény és szendvics várta a műsor után a gyerekeket, majd következett az önfeledt tánc és szórakozás Kömlőd óvodás farsangján, de a gyerekbulival nem ért véget a nap, hiszen az óvoda kollektívája hajnalig tartó retró diszkót rendezett az intézmény támogatóinak, a szülőknek, rokonoknak.

Az esemény képeit a GALÉRIÁBAN tekintheti meg!

2012.02.18.