Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.

Az ország tortája

A milotai mézes grillázstorta nyerte el idén a Magyarország Tortája címet. A ribizlihabos-almás réteges lett Magyarország cukormentes tortája, a Szent István-napi kenyérverseny győztesének pedig a tönkölybúzás-joghurtos kenyeret választották.

A Magyarország Cukormentes Tortája címet elnyerő, Nándori László által készített Ribizlihabos-almás réteges torta fehér cukor, fehér liszt, mesterséges adalékanyag és tartósítószer nélkül készült. Az alapanyagok tökéletes használatával, a kreatív recepttel és a magyaros ízvilágba illeszkedő ízhatással nyerte meg a Nándori Cukrászda 2013-ban a Magyarország Cukormentes Tortája verseny – írja a Turizmusonline.hu

Az előző években többek között a szabolcsi almás máktorta, a kecskeméti barackkal töltött kölestorta, a madártej-torta, a szatmári szilvatorta, a pándi meggytorta és a szilvagombóc-torta nyerte el a megtisztelő címet.

2013.08.08.